RESPONSIVE DESIGN

Izrada web sajtova koji se prilagođavaju svim vrstama uređaja
7

Kontaktirajte  nas !

Call: (+381) 67 700 20 20
Email: [email protected]

Web-sajt unikatnog dizajna

Gradimo sajtove uz pomoć tehnologija HTML5, CSS3, PHP, Ajax, jQuery. Mogućnost samostalnog ažuriranja od strane krajnjeg korisnika kroz jednostavan interfejs.

Kontinuirano ažuriranje sajta

Ne retko se dešava da naši klijenti proširuju delatnost ili obogaćuju paletu svojih proizvoda i usluga. Trudimo se da se uvek nadjemo pri ruci kad je potrebno.

Naš cilj

Uvek  težimo tome da pružimo kvalitetnu i profesionalnu uslugu. Učinićemo sve što je potrebno da ostvarite svoje ciljeve. Želimo da budemo  Vaš pouzdan partner u osvajanju novih tržišta.

R

Šta morate znati pre izrade web-sajta?

Bilo da počinjete od nule da se bavite prodajom ili nekim drugim biznisom ili samo hoćete da unapredite već postojeći posao, postoji nekoliko bitnih stvari koje Vam moraju biti jasne.Iz našeg  iskustva u izradi web stranica, možemo Vam reći da klijenti najčešće imaju lošu predstavu o izradi internet stranica , o Google-u i internetu uopšte.
Koje su najčešće zablude?
Klijenti često misle da je dovoljno to da im napravimo web stranicu i samim tim njihov biznis cveta. U praksi to baš ne biva tako!!
Zašto to ne može?
Da bi neka firma bila uspešna i da bi mogla još više da unapredi svoj posao putem interneta,mora imati jasne ciljeve, tačno mora znati šta želi i kako to da dobije. U svoj sajt morate ulagati kroz održavanje ali i kroz promocije u samom početku moraju inicirati klijente da posete Vaš sajt.
Svaki naš klijent  na početku mora znati da nam kaže:
Koji su mu ciljevi? Šta tačno želi od svoje web stranice?
Koliki budžet ima na  raspolaganju za izradu sajta?

t

Kako biti uspešan na internetu?

Nalazimo da je jako bitno klijentu predočiti i odmah objasniti šta i koliko za određenu svotu novca može da očekuje. Samim tim se lakše dolazi do  cilja a istovremeno se isključuje mogućnost bilo kakvog nesporazuma.
Klijent mora da zna i da bude svestan toga da u svoj posao neprestano mora ulagati kroz svoju web stranicu.          

Koji su to troškovi? Šta obuhvata izrada web stranica?
1. Troškovi hostinga i domena
2. Troškovi izrada web stranica
3. Troškovi za SEO optimizaciju veb sajta, koja je neophodna da bi se Vaša internet prezentacija našla na nekim od prvih stranica Google-a.
Kad je optimizacija web stranica u pitanju, morate biti spremmni i na nešto veće troškove jer samo tako ćete moći doći do željenih rezultata.
To su neki od osnovnih parametara koje obuhvata izrada web stranica.

z

Vaš najbolji alat

Websajt je najbolji alat za marketing  na internetu koji možete sebi da priuštite. On za Vas radi 24/7 a troškovi održavanja su minimalni. Ogromnu pažnju treba posvetiti sadržaju vašeg sajta, neizostavna je optimizacija za pretraživače i uključivanje društvenih mreža u online prisustvo . Na taj način će Vaša internet stranica biti dobro rangirana na Goolge-u i ostalim pretraživačima. A to automatski znači i veći broj posetilaca na vašem veb-sajtu a samim tim i potencijalnih klijenata.

r

Svaki sajt mora imati

Adekvatan sadržaj za stranice , dobre slike i tekstove.
Dobro urađenu seo optimizaciju ili optimizaciju sajta za pretraživače.
Responsive web dizajn.
Brzo učitavanje stranice u web pretraživačima  ( brauzerima ).
Dobru povezanost sa socijalnim mrežama, Facebook, Instagram, Google +, Twitter, Linkedin.

Donesite dobru odluku !

Mi smo tu, spremni za nove pobede. Pridružite nam  se tim pobednika čeka  na vas! Pobedite konkurente, osvojite novo trzište, pokažite svetu da postojite i budite ubedljivi u tome!

 

WebSite Doctor je brend  firme PC Doc

PIB 106606463   MB 6122553